Kenneth Branagh preia Thor… restul e tacere

Kenneth Branagh, aka The Shakespeare Dude, va regiza Thor pentru Marvel Pictures. Mi se pare corect ca doar este un expert in fucked-up english. 🙂 In caz ca nu stiai, Thor are o vorbire parca rupta din Biblie.

Nu ca asta ar fi elementul esential al caracterizarii lui. Dar tare vreau sa vad ce o sa faca Branagh cu acest ALT erou al Nordului desi tare mi-e ca lasat de capul lui, il va transforma intr-un nou Hulk a la Ang Lee. Nu ca m-ar deranja foarte mult pentru ca mie mi-a placut Hulk (2003). Let’s just leave the mutant puddles out of it this time, shall we?

Anunțuri

One response to “Kenneth Branagh preia Thor… restul e tacere

  1. Mie mi-e cam teama. Sigur, Branagh e un maestru in ceea ce priveste Shakespeare, dar ultima data cand a incercat sa faca un film mai fantezist (Frankenstein), a iesit ceva nobil, dar haotic si murdar. De fapt, cam asta ar putea fi o descriere a Hulk-ului lui Ang Lee, deci sunt perfect de acord cu argumentul tau.
    Totusi, daca aduce o atmsofera shakespeariana in Asgard, cred ca suntem pe drumul cel bun. Ma intreb pe de alta parte cum vor putea ulterior sa integreze un Thor a la Branagh in ipoteticul film Avengers.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s