The physics of Star Trek (funny :) )

🙂

Anunțuri

4 responses to “The physics of Star Trek (funny :) )

  1. „we just make some sh!t up” -> Cel putin cei din Trek isi dau silinta sa dea explicatii (fie ele si technobabble stupid). Aia din Star Wars nici macar nu se sinchisesc 😀 Ce-i drept, singura data cand au incercat sa explice ceva a iesit o mare porcarie (Forta e data de niste organisme unicelulare cu inteligenta colectiva care stau in celulele tuturor fiintelor vii si a caror concentratie determina priceperea in ale Fortei?… No thanks, George Lucas.)

  2. Dude, aia nu e explicatie. Prima explicatie a fost ca Forta este un camp de energie care ne leaga pe toti si pentru anii 70′-80′ cand a aparut Trilogia originala, it sounded pretty good!

    Numai in prequeluri a aparut ideea de super-microbi, probabil pentru ca Lucas fumase ceva expirat in dimineata aia. 😀

  3. Pai tocmai despre asta era vorba. Explicatia initiala ca Forta e ceva mistic etc. era perfecta pentru un film care e, in esenta, un basm (a fost odata ca niciodata, intr-o galaxie indepartata… :D). Star Wars e genul de SF care e stricat de explicatiile prea laborioase, in timp ce in Star Trek „technobabble-ul” e o pata de culoare in general binevenita.
    Iar Lucas a fumat ceva pe vremea cand a facut episoadele 4-5… ceva bun! 😀 Cand s-a trezit, nu a mai vrut sa faca basme pentru oameni in toata firea si le-a facut pentru copii.
    Deci, copii, lectia e sa nu fumati, ca altfel va alegeti cu o hoarda de fani care profita de orice ocazie ca sa va injure!

  4. Star Wars e doar un basm modern, Star Trek e un film SF 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s