Gentle reader…

Viitorilor mei cititori,

Tocmai mi s-a atras atentia de catre un prieten foarte bun ca poate nu procedez corect adresandu-ma tie, cititorule, in mod direct. Ar trebui sa „write the blog for yourself”. Well, I’m not writing the blog for myself pentru ca vorbesc cu mine destul de des. In fact, vorbesc cu mine atat de des ca uneori chiar ma calc pe nervi si imi spun sa tac.

Nu scriu acest blog pentru mine. La modul cel mai sincer il scriu ca sa fie citit. Ca sa fie consumat. Yes, I am an attention junkie. Recunosc. Vreau atentia ta. Vreau sa ma consumi pasiv (adica doar citind) sau activ (adica sa mai lasi un comentariu, indiferent daca am placerea sa te cunosc sau nu).

Inainte de orice scriu acest blog pentru ca mi se pare ca nu sunt destule bloguri romanesti care sa ofere perspectiva unui sci fi geek autentic. Intr-adevar, „sci fi geek” nu incapsuleaza absolut tot ce sunt eu ca individ, iar aceste lucruri care dau pe afara isi vor face ocazional aparitia in blog, dar in esenta consider ca am ceva relevant de spus si o sa spun dar relevanta se pierde daca nimeni nu ma asculta.

Cya in the funny papers!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s